Grafisch ontwerp

Sterke merken hebben een sterke visuele identiteit, daarom beschikken wij over top-ontwerpers die van elke visuele uiting een lust voor het oog maken. Wanneer je weet wat je wilt vertellen en hoe je dit wil doen komt grafisch ontwerp om de hoek kijken. Want hoe moet dit eruit komen te zien?

Het doel van krachtige vormgeving

Het doel van vormgeving is om een boodschap of een gevoel aan jouw ideale doelgroep over te brengen. Dit uit zich in kleur, vorm, typografie en fotografie. Vormgeving is dus een visuele vertaling van de communicatiestrategie.

Om dit over te brengen ontwerpen wij onder andere opvallende banners, advertenties, unieke en interactieve websites, brochures, folders, spelborden, magazines, boeken, signing en meer! Heb je al een huisstijl maar wil je nieuwe middelen laten ontwerpen? Ook dan kun je bij ons terecht. Heb je een specifieke vraag of wens over ontwerp? Laat het ons dan vooral weten!

Huisstijl ontwerp

Waarom een sterke, unieke huisstijl belangrijk is? Zodat je opvalt, mensen je herkennen en zodat je communicatie ook daadwerkelijk doeltreffend is. Wij creëren volledig nieuwe huisstijlen, maar kunnen ook je huidige huisstijl een opfrisbeurt geven. Dit laatste gebeurt vooral als de huisstijl gedateerd is of niet onderscheidend genoeg, maar je toch herkenbaarheid wilt behouden. Als een huisstijl tot in de details staat, dan creëren wij een huisstijl handboek. Zo bewaken wij de visuele identiteit van het merk. Vervolgens kan de nieuwe huisstijl doorvertaald worden naar alle online en offline middelen.

VORMGEVING
TOT IN DE
DETAILS

MEER WETEN?