Wij zijn The Rebels

Maak kennis met The Rebels! Stuk voor stuk vakidioot en gedreven om impactvolle creaties te ontdekken, bedenken en ontwerpen. Ieder van ons heeft zo haar eigen kracht, dat maakt van ons een unieke combinatie.

"BETEKENISVOL ONDERNEMEN IS MIJN DING.”
Eline uit den Bogaard Managing director - One of the Rebels

Eline uit den Bogaard

Van betekenis zijn voor anderen. Dat is waar het voor mij om draait. Samen met gepassioneerde ondernemers ervoor zorgen dat we de wereld een stuk mooier maken. Ons vak leent zich daar uitstekend voor, omdat wij de kennis en kunde van bedrijven omzetten tot een begrijpelijk merkverhaal met bijpassende uitstraling. Hierdoor kunnen bedrijven zich onderscheidend positioneren en het verschil maken in deze maatschappij. En dat verschil… de wereld mooier maken… daar word ik pas echt gelukkig van.
"Ik duik het liefst in communicatie-vraagstukken!”
Sophie van Werven Art director - One of the Rebels

Sophie van Werven

"Ik ga maar al te graag aan de slag met de Creatieve Fundatie om de kern van jouw bedrijf of merk te ontdekken. Door iedere dag in communicatieve vraagstukken te duiken, kan ik klanten écht verder helpen. Dat doe ik het allerliefste!"
"Jouw identiteit vertalen naar een ontwerp, super tof!”
Leonie van Dorth Grafisch vormgever - One of the Rebels

Leonie van Dorth

"Ik krijg het meest energie van projecten waarbij Sophie De Creatieve Fundatie met klanten gedaan heeft en ik van daaruit een ontwerp mag maken dat 100% matcht bij de strategie. Gaaf om dan te ervaren dat de uitstraling heel vaak gelijk bij onze klanten past, omdat je dus zo'n strak plan gemaakt hebt."
"Bomvol creatieve gedachten ga ik aan het werk."
Anne Stegeman Grafisch vormgever - One of the Rebels

Anne Stegeman

Mijn creatieve brein gaat meteen aan de slag met ontwerpen als ik de ideeën van klanten hoor. Bomvol met creatieve gedachten ga ik aan het werk. Je zou denken dat het juist makkelijk is? Nee dus… keuzes maken blijft altijd lastig. Ik ben perfectionistisch. Daarom kan alles altijd beter en strakker om tot een tof resultaat te komen. Ik ben echt een teamplayer, sporten inspireert mij en mijn kat is mijn held.
"Wegwijs worden in de online jungle."
Geert Jan Dalhuisen Sales director - One of the Growers

Geert Jan Dalhuisen

Samenwerkingen waar je energie van krijgt, heerlijk! Omzetgroeier en Rebelation hebben zo’n klik, vandaar dat we samen één kantoor delen. We versterken elkaar, omdat wij websites maken en Omzetgroeier ervoor zorgt dat deze ook daadwerkelijk gevonden worden in Google. Daarnaast zorgen ze voor de nodige dosis humor op kantoor. Niet geheel onbelangrijk.
"Samen groeien aan jouw succes."
Joshua Beukers Marketeer - One of the Growers

Joshua Beukers

Met bijna 10 jaar ervaring in dit vakgebied blijf ik het fascinerend vinden hoe je de waardevolle input van de klant kunt vormgeven naar een succesvolle campagne en leringen kunt trekken uit data en klantfeedback. De behaalde successen kunnen we vervolgens goed doormeten, maar in hoeverre blijf je dan afhankelijk van een bureau?

Wederzijdse afhankelijkheid is van grotere waarde dan onafhankelijkheid. Die les van Covey probeer ik dagelijks toe te passen in de praktijk. Wij zetten onze kennis en kunde in met als doel jouw merk maximaal te laten renderen. Groeien aan jouw succes, of dat nu orders, merkbeleving of omzet is. Wij doen het samen.
"Pakkende teksten of sprekende foto's nodig?"
Dirk-Jan Dalhuisen Tekstschrijver & fotograaf - One of the Growers

Dirk-Jan Dalhuisen

Als praatjesmaker maak ik van jouw verhaal een aansprekende tekst in foutloos Nederlands. En vind je dat een beeld meer zegt dan duizend woorden? Geen probleem, ook dan help ik je graag: als plaatjesmaker breng ik jouw product of dienst met sfeervolle, representatieve en hoogwaardige foto's op natuurgetrouwe wijze in beeld.

Met oog voor detail, gevoel voor kwaliteit en een scherpe, nuchtere en eerlijke visie kruip ik in de huid van je klant en creëer ik authentieke teksten en foto's waarmee je realistische verwachtingen schept, waarmaakt én overtreft. Integere en authentieke communicatie, dat is waar ik in geloof als rotsvast fundament onder constructieve en duurzame relaties met betrokken en loyale klanten.
"Breng jouw social media tot leven!"
Pauline Biersteker Social media specialist - One of the Growers

Pauline Biersteker

In de tijd van nu kunnen we er niet meer om heen; social media is een onderdeel van ons leven geworden. Van de gedachteloze scroll sessies terwijl je moet wachten tot aan de bewuste momenten dat je daadwerkelijk iets te weten wil komen. Ik zorg er graag voor dat jouw bedrijf indruk maakt bij jouw ideale doelgroep, bewust en onbewust.

Samenwerkingspartners

Werken bij
Rebelation?