Wij zijn de Rebels

Maak kennis met The Rebels! Stuk voor stuk vakidioot en gedreven om impactvolle creaties te ontdekken, bedenken en ontwerpen. Ieder van ons heeft zo haar eigen kracht, dat maakt van ons een unieke combinatie.

"BETEKENISVOL ONDERNEMEN IS MIJN DING.”
Eline uit den Bogaard Founder - One of the Rebels

Eline uit den Bogaard

Van betekenis zijn voor anderen. Dat is waar het voor mij om draait. Samen met gepassioneerde ondernemers ervoor zorgen dat we de wereld een stuk mooier maken. Ons vak leent zich daar uitstekend voor, omdat wij de kennis en kunde van bedrijven omzetten tot een begrijpelijk merkverhaal met bijpassende uitstraling. Hierdoor kunnen bedrijven zich onderscheidend positioneren en het verschil maken in deze maatschappij. En dat verschil… de wereld mooier maken… daar word ik pas echt gelukkig van.
"Ik duik het liefst in communicatie-vraagstukken!”
Sophie van Werven Art director - One of the Rebels

Sophie van Werven

"Ik ga maar al te graag aan de slag met de Creatieve Fundatie om de kern van jouw bedrijf of merk te ontdekken. Door iedere dag in communicatieve vraagstukken te duiken, kan ik klanten écht verder helpen. Dat doe ik het allerliefste!"
"Jouw identiteit vertalen naar een ontwerp, super tof!”
Leonie van Dorth Grafisch vormgever - One of the Rebels

Leonie van Dorth

"Ik krijg het meest energie van projecten waarbij Sophie De Creatieve Fundatie met klanten gedaan heeft en ik van daaruit een ontwerp mag maken dat 100% matcht bij de strategie. Gaaf om dan te ervaren dat de uitstraling heel vaak gelijk bij onze klanten past, omdat je dus zo'n strak plan gemaakt hebt."
"Bomvol creatieve gedachten ga ik aan het werk."
Anne Stegeman Grafisch vormgever - One of the Rebels

Anne Stegeman

Mijn creatieve brein gaat meteen aan de slag met ontwerpen als ik de ideeën van klanten hoor. Bomvol met creatieve gedachten ga ik aan het werk. Je zou denken dat het juist makkelijk is? Nee dus… keuzes maken blijft altijd lastig. Ik ben perfectionistisch. Daarom kan alles altijd beter en strakker om tot een tof resultaat te komen. Ik ben echt een teamplayer, sporten inspireert mij en mijn kat is mijn held.
"Wegwijs worden in de online jungle."
Omzetgroeier Onze online marketing broer

Omzetgroeier

Samenwerkingen waar je energie van krijgt, heerlijk! Omzetgroeier en Rebelation hebben zo’n klik, vandaar dat we samen één kantoor delen. We versterken elkaar, omdat wij websites maken en Omzetgroeier ervoor zorgt dat deze ook daadwerkelijk gevonden worden in Google. Daarnaast zorgen ze voor de nodige dosis humor op kantoor. Niet geheel onbelangrijk.
Technische hoogstandjes.
Plate Samenwerkingspartner

Plate

Omdat wij alleen bezig willen zijn met hetgeen waar we echt goed in zijn (ontwerpen, duh), schakelen we voor websites onze partner Plate in. Wij maken een authentiek ontwerp, zij zorgen voor het technische hoogstandje. Geen zorgen meer over de snelheid, veiligheid en het onderhoud van een website. Daar zorgt Plate voor. Danzij het gebruiksvriendelijke CMS waarmee je websites volledig visueel bewerkt, wordt websitebeheer weer leuk!

Strateeg, pragmaticus, man met een plan.
Nico de Jong Samenwerkingspartner

Nico de Jong

"Al tien jaar beweeg ik mij in het veld, tussen strategie en uitvoering. Verwacht van mij duidelijkheid, enthousiasme, een positieve instelling, een can-do-mentaliteit en een oprechte innerlijke drive om bedrijven en medewerkers verder te brengen. I love it when a plan comes together. Ik ben geen cowboy die even snel wat middelen komt inzetten om een doel te bereiken. Ik laat klanten zien wat ik doe, welke keuzes ik maak en toon de resultaten daarvan. We trekken samen op. Kennisdeling, metacommunicatie: daar word ik blij van. Omdat we er uiteindelijk allebei van groeien."
Karakter in beeld brengen.
Juul fotografie Samenwerkingspartner

Juul fotografie

Als je echtheid wilt laten zien, dan ben je bij Juul aan het juiste adres. Deze spontane fotografe laat je helemaal op je gemak voelen en zet met haar creatieve blik authentieke fotografie neer.
Indrukwekkende video's.
Pascal Goudkuil Photo & Motion Samenwerkingspartner

Pascal Goudkuil Photo & Motion

Wanneer er een campagne geschoten moet worden, dan is Pascal onze man. Hij maak krachtige video's, passend bij het concept dat wij uitdenken samen met de klant.

Werken bij
Rebelation?