Wij zijn The Rebels

Maak kennis met The Rebels! Stuk voor stuk vakidioot en gedreven om impactvolle creaties te ontdekken, bedenken en ontwerpen. Ieder van ons heeft zo haar eigen kracht, dat maakt van ons een unieke combinatie.

"Ik word er blij van om anderen blij te maken."
Heleen Altena - Mede-eigenaar

Heleen Altena - Mede-eigenaar

Ik vind het dan ook heerlijk om verwachtingen te overtreffen. Klanten blij te maken met mooie resultaten maar wel op een eerlijke manier. Authentieke marketing is daarom iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Omzet is belangrijk maar mag niet ten koste gaan van andere belangrijke zaken zoals natuur of mensen. Zijn we nog wel ethisch verantwoord bezig is dan ook een vraag die ik mezelf (en anderen) regelmatig stel.
"Een positieve impact hebben op het klant- en werkgeluk!"
Eric Haasjes - Mede-eigenaar

Eric Haasjes - Mede-eigenaar

Leider van een team van prachtige talentvolle mensen, waar ik graag samen iets onvergetelijks mee wil bouwen. Iets waarover ik, als ik oud en vergeetachtig ben geworden en zittend op mijn schommelstoel, nog steeds een glimlach van op mijn gezicht krijg. Waar ik mooie herinneringen aan heb en met trots aan kan terugdenken. Met mijn team wil ik een super positieve impact hebben op het klantgeluk en werkgeluk!
"Mijn focus is marketing weer menselijk maken."
Eline uit den Bogaard - Creative director

Eline uit den Bogaard - Creative director

Van betekenis zijn voor anderen. Dat is waar het voor mij om draait. Samen met gepassioneerde ondernemers ervoor zorgen dat we de wereld een stuk mooier maken. Ons vak leent zich daar uitstekend voor, omdat wij de kennis en kunde van bedrijven omzetten tot een begrijpelijk merkverhaal met bijpassende uitstraling. Hierdoor kunnen bedrijven zich onderscheidend positioneren en het verschil maken in deze maatschappij. En dat verschil… de wereld mooier maken… daar word ik pas echt gelukkig van.
"Van idee naar krachtig concept!"
Suzanne Bijsterbosch - Creatief strateeg

Suzanne Bijsterbosch - Creatief strateeg

Een idee omzetten tot uitwerking daar ligt mijn kracht. Ik houd van het bedenken van ideeën en het oplossen van jouw complexe communicatie vraagstukken. Ik werk nauwkeurig, heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werk graag met andere creatieven samen om jouw project tot een succes te brengen.
"Think outside. No box required."
Leonie van Dorth - Grafisch vormgever

Leonie van Dorth - Grafisch vormgever

"Ik krijg het meest energie van projecten waarbij Suzanne De Creatieve Fundatie met klanten gedaan heeft en ik van daaruit een ontwerp mag maken dat 100% matcht bij de strategie. Gaaf om dan te ervaren dat de uitstraling heel vaak gelijk bij onze klanten past, omdat je dus zo'n strak plan gemaakt hebt."
"Creativity is a wild mind & a disciplined eye."
Anne Stegeman - Grafisch vormgever

Anne Stegeman - Grafisch vormgever

Mijn creatieve brein gaat meteen aan de slag met ontwerpen als ik de ideeën van klanten hoor. Bomvol met creatieve gedachten ga ik aan het werk. Je zou denken dat het juist makkelijk is? Nee dus… keuzes maken blijft altijd lastig. Ik ben perfectionistisch. Daarom kan alles altijd beter en strakker om tot een tof resultaat te komen. Ik ben echt een teamplayer, sporten inspireert mij en mijn kat is mijn held.
"Een beeld zegt meer dan duizend woorden."
Dirk-Jan Dalhuisen - Tekstschrijver & fotograaf

Dirk-Jan Dalhuisen - Tekstschrijver & fotograaf

Als praatjesmaker maak ik van jouw verhaal een aansprekende tekst in foutloos Nederlands. En vind je dat een beeld meer zegt dan duizend woorden? Geen probleem, ook dan help ik je graag: als plaatjesmaker breng ik jouw product of dienst met sfeervolle, representatieve en hoogwaardige foto's op natuurgetrouwe wijze in beeld.

Met oog voor detail, gevoel voor kwaliteit en een scherpe, nuchtere en eerlijke visie kruip ik in de huid van je klant en creëer ik authentieke teksten en foto's waarmee je realistische verwachtingen schept, waarmaakt én overtreft. Integere en authentieke communicatie, dat is waar ik in geloof als rotsvast fundament onder constructieve en duurzame relaties met betrokken en loyale klanten.
Hey jij, waar zit je verscholen?
Op zoek naar een baan?

Op zoek naar een baan?

Ben jij een enthousiaste teamplayer en wil je graag je steentje bijdragen in marketingland? Samen een positieve impact maken voor de volgende generaties? Let us know! Mail je CV naar werkenbij@rebelation.nl en wie weet sluit jij binnenkort aan bij onze kantoorfamilie.

Wij zijn Positie1

Voor onze Online marketing diensten schakelen we onze broer Positie1 uit Zwolle in. Zij zijn onze online hub en we werken nauw met elkaar samen. Benieuwd naar meer? Zie hieronder:

A team on a mission!
Positie1 - Online marketing specialisten

Positie1 - Online marketing specialisten

Zorg dat het klikt

Wij zijn Positie1. En ons startpunt? Verbinding; oprechte aandacht voor onze klant. Geen vluchtig gesprek en loze beloftes, maar écht luisteren. Wij gaan voor die klik en vanuit daar begint onze reis. We speuren naar patronen en praktische oplossingen. Zo streven we naar ons ideaal; klanten helpen groeien.

Samenwerkingspartners

Werken bij
Rebelation?