Wij zijn The Rebels

Maak kennis met The Rebels! Stuk voor stuk vakidioot en gedreven om impactvolle creaties te ontdekken, bedenken en ontwerpen. Ieder van ons heeft zo haar eigen kracht, dat maakt van ons een unieke combinatie.

"Volg mijn avontuurlijke ontmoetingen via #Rebelsontour."
Geert Jan Dalhuisen - Sales director

Geert Jan Dalhuisen - Sales director

Mijn hart gaat sneller kloppen van gemotiveerde ondernemers met een betekenisvolle organisatie. Of het nu gaat om het uitbreiden van je klantenkring, het bepalen van doelgroepen, het veranderen van je uitstraling of het behouden en uitbreiden van je mensen, ik help je graag. Spreekt dit je aan en houd je van humor, mooie resultaten en af een toe een goedbedoelde kritische noot? Nodig me dan eens uit voor een open en eerlijk gesprek. #heretohelp
"Mijn focus is marketing weer menselijk maken."
Eline uit den Bogaard - Managing director

Eline uit den Bogaard - Managing director

Van betekenis zijn voor anderen. Dat is waar het voor mij om draait. Samen met gepassioneerde ondernemers ervoor zorgen dat we de wereld een stuk mooier maken. Ons vak leent zich daar uitstekend voor, omdat wij de kennis en kunde van bedrijven omzetten tot een begrijpelijk merkverhaal met bijpassende uitstraling. Hierdoor kunnen bedrijven zich onderscheidend positioneren en het verschil maken in deze maatschappij. En dat verschil… de wereld mooier maken… daar word ik pas echt gelukkig van.
"Van idee naar krachtig concept!"
Suzanne Bijsterbosch - Creatief strateeg

Suzanne Bijsterbosch - Creatief strateeg

Een idee omzetten tot uitwerking daar ligt mijn kracht. Ik houd van het bedenken van ideeën en het oplossen van jouw complexe communicatie vraagstukken. Ik werk nauwkeurig, heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werk graag met andere creatieven samen om jouw project tot een succes te brengen.
"Think outside. No box required."
Leonie van Dorth - Grafisch vormgever

Leonie van Dorth - Grafisch vormgever

"Ik krijg het meest energie van projecten waarbij Suzanne De Creatieve Fundatie met klanten gedaan heeft en ik van daaruit een ontwerp mag maken dat 100% matcht bij de strategie. Gaaf om dan te ervaren dat de uitstraling heel vaak gelijk bij onze klanten past, omdat je dus zo'n strak plan gemaakt hebt."
"Creativity is a wild mind & a disciplined eye."
Anne Stegeman - Grafisch vormgever

Anne Stegeman - Grafisch vormgever

Mijn creatieve brein gaat meteen aan de slag met ontwerpen als ik de ideeën van klanten hoor. Bomvol met creatieve gedachten ga ik aan het werk. Je zou denken dat het juist makkelijk is? Nee dus… keuzes maken blijft altijd lastig. Ik ben perfectionistisch. Daarom kan alles altijd beter en strakker om tot een tof resultaat te komen. Ik ben echt een teamplayer, sporten inspireert mij en mijn kat is mijn held.
"Een beeld zegt meer dan duizend woorden."
Dirk-Jan Dalhuisen - Tekstschrijver & fotograaf

Dirk-Jan Dalhuisen - Tekstschrijver & fotograaf

Als praatjesmaker maak ik van jouw verhaal een aansprekende tekst in foutloos Nederlands. En vind je dat een beeld meer zegt dan duizend woorden? Geen probleem, ook dan help ik je graag: als plaatjesmaker breng ik jouw product of dienst met sfeervolle, representatieve en hoogwaardige foto's op natuurgetrouwe wijze in beeld.

Met oog voor detail, gevoel voor kwaliteit en een scherpe, nuchtere en eerlijke visie kruip ik in de huid van je klant en creëer ik authentieke teksten en foto's waarmee je realistische verwachtingen schept, waarmaakt én overtreft. Integere en authentieke communicatie, dat is waar ik in geloof als rotsvast fundament onder constructieve en duurzame relaties met betrokken en loyale klanten.
"Ik breng jouw social media tot leven."
Pauline Biersteker - Social media specialist

Pauline Biersteker - Social media specialist

In de tijd van nu kunnen we er niet meer om heen; social media is een onderdeel van ons leven geworden. Van de gedachteloze scroll sessies terwijl je moet wachten tot aan de bewuste momenten dat je daadwerkelijk iets te weten wil komen. Ik zorg er graag voor dat jouw bedrijf indruk maakt bij jouw ideale doelgroep, bewust en onbewust.
"Doen wat je hart je ingeeft."
Bart Bosman - Online marketeer

Bart Bosman - Online marketeer

Doen wat je hart je ingeeft. De zin van het leven. Dat tweede klinkt misschien zwaar, maar het zijn kernwaarden die bij mij hoog staan aangeschreven. Ruimte voor creativiteit, voor het benutten van je talenten en sterke punten. Tijd om je te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Nieuwsgierig en leergierig. Dit komt bij mij naar boven wanneer ik aan Rebelation denk. Met mijn enthousiasme en positieve houding ga ik elke dag weer vol energie aan de slag als Online marketeer.
Hey jij, waar zit je verscholen?
Op zoek naar een baan?

Op zoek naar een baan?

Ben jij een enthousiaste teamplayer en wil je graag je steentje bijdragen in marketingland? Samen een positieve impact maken voor de volgende generaties? Let us know! Mail je CV naar werkenbij@rebelation.nl en wie weet sluit jij binnenkort aan bij onze kantoorfamilie.

Samenwerkingspartners

Werken bij
Rebelation?