Canva Pro inrichten

Met Canva Pro kun je eenvoudig templates in jouw unieke huisstijl maken die bijvoorbeeld zorgen voor een herkenbare feed. Heb je al Canva Pro maar niet de expertise in huis om jouw unieke huisstijl op de juiste manier in Canva Pro te verwerken? Of heb je nog geen Canva Pro maar ben je hier wel in geïnteresseerd? Dan kan Rebelation je helpen!

Ik wil mijn social media uitstraling upgraden! Vraag vrijblijvend meer informatie aan.


Privacy tekst

Jouw privacy vinden wij enorm belangrijk. Je gegevens worden nooit met derden gedeeld!

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
Canva Pro inrichten

Hoe werkt het precies?

Als je geïnteresseerd bent en het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons meer informatie en een prijsvoorstel. Na acceptatie sturen we je een intake formulier toe die je kunt invullen. In dit formulier kun je de logo's en huisstijl elementen van je organisatie uploaden en verzenden. Na ontvangst gaan we aan de slag met het ontwerp van de verschillende templates voor je gekozen social media kanalen. De gemiddelde doorlooptijd is 3 werkdagen.

Zodra de eerste versie is afgerond ontvang je van ons een voorbeeld zodat je feedback kunt geven. Na de ontvangst van je feedback zullen we dit verwerken en zetten we het definitieve ontwerp klaar in je eigen Canva Pro omgeving. Vervolgens kun je eenvoudig zelf aan de slag met je geprofessionaliseerde social media uitingen!

Toch nog een vraag? Bel ons op 0578 227 002

Zo ziet dat er uit

Of gewoon
even bellen?