Canva Pro inrichten

Herken je jezelf in het volgende? Je hebt Canva Pro voor je organisatie aangeschaft maar je hebt niet de expertise in huis om de huidige huisstijl van je organisatie erin te zetten. Of je hebt nog geen Canva Pro maar je wilt je huidige social media feed een upgrade geven? Dan kunnen wij van Rebelation je helpen.

Ja ik wil mijn social media uitstraling upgraden.


Privacy tekst

Jouw privacy vinden wij enorm belangrijk. Je gegevens worden nooit met derden gedeeld!

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
Canva Pro inrichten

Hoe werkt het precies?

Als je geinteresseerd bent en het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een prijsvoorstel. Na acceptatie sturen we je een intake formulier toe die je kunt invullen en waarin je huisstijl elementen en logo's van je organisatie kunt uploaden en versturen. Na ontvangst gaan we aan de slag voor je met het ontwerp van de verschillende templates voor je gekozen social media kanalen. De gemiddelde doorlooptijd is 3 werkdagen. 

Zodra de eerste versie is afgerond ontvang je van ons een voorbeeld zodat je feedback kunt geven. Na de ontvangst van je feedback gaan we deze feedback verwerken en zetten het definitieve ontwerp klaar in je eigen Canva Pro omgeving. Vervolgens kun je lekker aan de slag met je geprofessionaliseerde social media uitingen!

Zo ziet dat er uit

Of gewoon
even bellen?