Huisstijl ontwerp

Het creëren van een passende huisstijl is een uitdaging. Het is namelijk de visuele presentatie van jouw organisatie. Sterke merken hebben een sterke visuele identiteit, een identiteit dat staat als een huis. Het is niet alleen een mooi logo maar een persoonlijkheid met karakter. Jouw bedrijf is uniek met een eigen karakter. Daar hoort een boodschap, een gevoel én uitstraling bij die jouw doelgroep raakt en prikkelt.

Creaties

Wij creëren een sterke huisstijl niet zomaar. Eerst gaan we terug naar de basis, dit doen wij tijdens De Creatieve Fundatie en Communicatiestrategie. Vanuit deze positionering, het geschreven merkverhaal én de online marketingstrategie weten wij precies waar je naartoe wil. Aan onze vormgevers de taak om de vertaalslag te maken naar een sterke visuele uitstraling, ofwel; jouw unieke huisstijl.

Van binnen en buiten

Door het innerlijk en uiterlijk van jouw organisatie samen te laten smelten komt je communicatie echt tot leven. Het doel van vormgeving is om een boodschap of gevoel aan jouw ideale doelgroep over te brengen. Dit uit zich in kleur, vorm, typografie en fotografie. Waarom een sterke, unieke huisstijl belangrijk is? Zodat je opvalt, mensen je herkennen en onthouden en zodat je communicatie ook daadwerkelijk doeltreffend is. Als een huisstijl tot in de details staat, dan creëren we een huisstijl handboek. Zo bewaken we de visuele identiteit van het merk.

Meer weten?