Studio Fein

Als uitgangspunt de gave betonlookverf van De Oude Bank. Een merk dat al stevig gepositioneerd in de markt staat voor particulieren. Echter werd de zakelijke tak van sport nog niet volledig benut. Samen met deze klant hebben wij een geheel nieuw merk bedacht om de zakelijke markt te veroveren. We zijn van start gegaan met Naamcreatie, De Creatieve Fundatie, Communicatiestrategie en een compleet nieuwe branding. Heerlijk als alles op z'n plek valt! 

Met behulp van een online marketingstrategie en inspirerende website weten we de juiste doelgroep te raken en nodigen we uit tot actie.

Naamcreatie, De Creatieve Fundatie, Communicatiestrategie, Branding, Webdesign en Online marketing. 

Het merkverhaal

Geen ruimte is hetzelfde. Het is een plek om te ondernemen, te werken, te ontmoeten, te dromen of tot rust te komen. Ruimtes hebben sfeer nodig. Of dat nu in een Bed & Breakfast, kantoor, salon, school of winkelruimte is. Met de natuurlijke, subtiele, soms stoere, diepe en uitgesproken tinten uit ons kleurenpalet raken wij de juiste snaar en creëren wij een inspirerende plek waar ideeën ontstaan. Onze betonlookverf is sfeervol en verrassend. Onze verf is Fein.

Meer zien?