Betekenisvolle ansichtkaarten

Herken jij jezelf hier in; je hebt een verjaardag van een goede vriend of vriendin, maar de ansichtkaarten die je thuis nog hebt liggen zijn allemaal saai en nietszeggend. Je besluit last minute nog even naar de winkel te gaan maar na 10 rondjes door de kaartenmolen gooi je de handdoek in de ring.... En dan besluit je toch maar weer een saai appje te sturen. Boring! Gelukkig is dit vanaf nu verleden tijd, want met de betekenisvolle ansichtkaartenset van Rebelation heb je een origineel kaartje voor (bijna) alle betekenisvolle momenten!

Bestel hier jouw set!

Bestel nu jouw betekenisvolle ansichtkaarten voor slechts € 19,50 incl. btw, door onderstaand formulier in te vullen. Geen verzendkosten betalen? Je kunt de kaartenset, zodra jouw betaling overgemaakt is, direct en gratis bij ons op kantoor ophalen tijdens onze openingstijden. Bestellingen via de post zullen wij binnen 2 werkdagen verzenden, houd dus je brievenbus goed in de gaten. ;)

Verzending false
  • Gratis ophalen bij Rebelation
  • Verzenden naar adres (€ 3,90)
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je krijgt maar liefst 28 unieke ansichtkaarten, met liefde ontworpen en met de hand geïllustreerd. Dit alles gedrukt op luxe papier met reliëf! Leuk om een ander mee te verrassen, maar ook nét zo leuk om zelf te houden en in te lijsten!

Heb je een vraag?