Onze cases

Van naamcreatie en positionering tot strategie en creatieve campagnes. Van ontwerp en social media tot fotografie en online marketing. Zie hier een greep uit de prachtige merken die wij versterken en laat je inspireren!

Bij Maarten t' Koetshuis

Omringd door rijke historie en levendige natuur ontdek je Bij Maarten ‘t Koetshuis nieuwe smaken op eigen wijze. Van versgemalen koffie tot eigenwijze lunchgerechten, vlees of vis uit de rookoven, overheerlijke borrelplanken en verfrissende drankjes. Wij kregen het vertrouwen van de eigenaren om ‘t Koetshuis meer op de kaart te zetten in de omgeving. Het eindresultaat is een frisse huisstijl met eigenzinnige illustraties en persoonlijke fotografie.

De Betekenis Academie

De uitdaging was om De Betekenis Academie als nieuw merk in de markt te zetten. Hoe we dit hebben aangepakt? Door een stevige positionering neer te zetten, een doordachte communicatiestrategie te creëren en een huisstijl te ontwerpen waarin de visie van De Betekenis Academie tot de verbeelding spreekt.

E-Bike Outdoor

Hoe brengen we de e-MTB beleving over op het beeldscherm én maken we e-MTB toegankelijk voor iedereen? Door een doelgroepgerichte communicatiestrategie te schrijven en de huisstijl hier volledig op aan te laten sluiten, hebben we het fietsgevoel digitaal naar buiten uit weten te dragen.

Grand Café de Posthoorn

Grand Café de Posthoorn, dat is smaakvol genieten met een Franse twist. Een authentiek merkverhaal is hierbij natuurlijk onmisbaar. Evenals een huisstijl waarbij het water je in de mond loopt. Over het perfecte plaatje gesproken!

Zomer met een missie

Wij bedachten de campagne rondom 'Zomer met een missie' om zo veel mogelijk eenzame ouderen en gezinnen met lage inkomens te bereiken zodat zij een koffer ontvingen inclusief verschillende gratis tickets met onvergetelijke avonturen.

Travelin'

Een goede schoen is een uitnodiging voor avontuur, iedere dag opnieuw. Dat is waar Travelin' het ontwerp van haar schoenen op baseert. De country en outdoor laarzen zijn perfect om het Nederlandse weer én de natuur te trotseren. Daar mogen wij een lust voor het oog van maken. Zo ontwierpen we unieke illustraties, passende social media posts en staken we de brochure in een nieuw jasje.

IRIS Christelijke Kindcentra

Een complex communicatievraagstuk. Namelijk het creëren van een gezamenlijke uitstraling en strategie voor IRIS Christelijke Kindcentra en haar 14 unieke locaties waarin ruimte is voor eigenheid. Hoe we dit hebben aangepakt? Bekijk de case!

Isokin

We brachten de vraag van de doelgroep en het aanbod van Isokin dichter bij elkaar door de doelgroep specifieker aan te spreken. We gingen aan de slag met De Creatieve Fundatie, communicatiestrategie en online marketingstrategie. De complete rebranding maakte het plaatje compleet.

Studio Fein

Met de betonlookverf van De Oude Bank als uitgangspunt bedachten we samen met deze klant een geheel nieuw merk om de zakelijke markt te veroveren. We zijn van start gegaan met Naamcreatie, De Creatieve Fundatie, Communicatiestrategie en een compleet nieuwe branding. Heerlijk als alles op z'n plek valt!

Lilii Flora

Het intense gevoel van liefde en verbondenheid met behulp van de duurzame producten van Lilii Flora. Met Lilii Flora producten geef je jouw kindje het beste en zorgen we er samen voor dat we een mooiere wereld achterlaten voor de volgende generatie.

Groenlicht

Een wereld waarin de mens nog steeds onmisbaar is. Waarin het één met het ander samensmelt en een oplettend oog, gedegen kennis en de juiste persoon aan de juiste knop het verschil maken. De procesindustrie. Bij Groenlicht geloven we in de kracht van de mens. De mens houdt de industrie tenslotte draaiende. Door te investeren in de mens helpt Groenlicht zowel mens als bedrijf. Geef groen licht.

Onwijs

Het communiceren en visualiseren van 'de reis die je maakt naar je eigen kern'. Ofwel; de uitdaging van Onwijs by Nico de Jong. Beginnend bij de positionering en communicatiestrategie, vervolgens de visualisatie. Om de juiste boodschap over te brengen geeft Nico zichzelf letterlijk en figuurlijk bloot. De fotografie verzorgden wij in samenwerking met Juul Fotografie.

NewExperts

Hoe spreek je potentiële medewerkers meer aan en kun je groei stimuleren als bedrijf? Door op de juiste manier zichtbaar te zijn. Met positionering, strategie, huisstijl en het inzetten van de juiste middelen gingen wij deze uitdaging aan!

Zeeboer

De vraag was om het door Zeeboer ontwikkelde merk Utopis te versterken in de markt. Zowel positionering als strategie waren onmisbaar in dit vraagstuk. Samen met een doordachte huisstijl hebben wij voor dit vraagstuk een passende oplossing gevonden!

Antea Sport

Antea Sport is marktleider in innovatieve en duurzame buitensportvelden. Na de Creatieve Fundatie bedachten wij de dynamisch inzetbare "Aanleg voor...", welke alle facetten van hun werk kan benadrukken. We geven een subtiele knipoog naar het aanleggen van sportvelden. Naast deze dynamisch inzetbare gaven we de volledige huisstijl een upgrade.

My Child's Life

Een app waarmee je foto's, video's, eerste woordjes en unieke momenten van jouw kind kunt verzamelen in een ontworpen tijdlijn. Is dat geen top idee? We hebben dit concept mogen vertalen naar een doordachte communicatiestrategie, een volledige rebranding en lanceringscampagne voor social media.

MIE Brushes

Goede make-up kwasten zorgen ervoor dat je make-up mooier uit komt. Maar hoe moet je deze gebruiken? Daar bedacht Vera de Niet een online make-up workshop voor. Wij mochten hier de volledige branding voor creëren. De kwasten ontvang je in een prachtige koker die op iedere make-up tafel gepresenteerd mag worden. Ook de brochure waarin stap voor stap visueel wordt uitgelegd hoe je een passende look bij je gezicht creëert mocht natuurlijk niet ontbreken.

EazyMed

Partner die samen met apotheken alles rondom farmaceutische en bredere zorg digitaliseert, automatiseert en verbindt met focus voor patiënt. Een onderdeel hiervan is Eazymed, waarbij we gezamenlijk de naam bedachten en complete branding tot leven hebben laten komen.

Wonen 35

Een verfrissende look voor een inspirerend merk, daar worden je toch altijd blij van? Door ons te verdiepen in een warm en zacht kleurenpalet en met de hand getekende illustraties te maken werd deze huisstijl precies wat de klant voor ogen had.

Fysio Dynamiek

We gaven de huisstijl van Fysiopraktijk Dynamiek een opfrisbeurt om de lokale zichtbaarheid te vergroten en potentiële klanten meer aan te spreken. Hiervoor ontwikkelden we huisstijl elementen, iconen en een nieuwe, conversie geoptimaliseerde website.

Klaar om
te groeien?