NewExperts

Hoe spreek je potentiële medewerkers aan en kun je groei stimuleren als bedrijf? Door op de juiste manier zichtbaar te zijn. Het klinkt misschien simpel, maar hier gaat een heel proces aan vooraf. Door de kernwaarden te formuleren en doelgroep te analyseren tijdens onze Creatieve Fundatie en een pakkende communicatiestrategie te schrijven creëren wij de basis voor alle communicatie die bij NewExperts de deur uit gaat. De rebranding zorgt voor herkenbare elementen, zodat potentiële medewerkers NewExperts direct herkennen. Van social media posts tot drukwerk en van website tot online advertenties, NewExperts is meer dan zichtbaar voor de doelgroep.

De Creatieve Fundatie, communicatiestrategie, online marketingstrategie, rebranding huisstijl, ontwerp diverse middelen, drukwerk, SEA

Merkverhaal

Ons NewExperts hart gaat sneller kloppen van IT-oplossingen die werken, het leggen van verbindingen en het vinden van dé perfecte samenwerking.

Met kennis, kunde en talent zijn onze spelers een aanvulling op het team van onze klanten. Zo bieden wij oplossingen voor ieder IT-vraagstuk. Wij geloven dat mensen het verschil maken, daarom investeren wij in ons team met leer- en opleidingsmogelijkheden, ruimte voor ideeën en kennisdelingen.

Onze spelers maken het verschil

Online marketing resultaten

Fotografie

Terug naar creaties