Bannering

Het creëren van een passende huisstijl is een uitdaging. Het is namelijk de visuele presentatie van jouw organisatie. Sterke merken hebben een sterke visuele identiteit, een identiteit dat staat als een huis. Het is niet alleen een mooi logo maar een persoonlijkheid met karakter. Jouw bedrijf is uniek met een eigen karakter. Daar hoort een boodschap, een gevoel én uitstraling bij die jouw doelgroep raakt en prikkelt.

Hoe zit dat precies

Een HTML5 banner bestaat uit bewegende beelden in combinatie met tekst. Hierdoor vallen deze banners meer op dan statische afbeeldingen. Ook is er bij de inzet van HTML5 banners meer mogelijk met betrekking tot het inzetten van een huisstijl. Je kunt namelijk meerdere beelden in één banner laten zien, waardoor je als bedrijf meer kunt vertellen. Ideaal!

Waarom HTML5 banners?

Om verschillende redenen stappen bedrijven massaal over op HTML5 bannering. Het is bijvoorbeeld niet meer mogelijk om met Flash banners te creëren, waardoor HTML5 bannering en animaties een populair alternatief zijn. Daarnaast bevatten HTML5 banners nauwelijks veiligheidsrisico's en vertraagt de HTML5 variant de laadsnelheid van een website aanzienlijk minder dan Flash banners.

Banners

We vertellen je
graag meer!