De Creatieve Fundatie

Wij ontdekken de kracht van jouw organisatie met De Creatieve Fundatie, onze zelf ontwikkelde methode. Hierbij gaan wij terug naar de kern, van waaruit de positionering wordt gevormd. Wij formuleren je kernwaarden, missie, visie, ideale doelgroep, onderscheidend vermogen en meer. De Creatieve Fundatie vormt de basis van alle online en offline communicatie die volgt.

Samen met Sophie op zoek naar de kern

Communicatiestrategie

Aan de hand van De Creatieve Fundatie (positionering) creëren wij een unieke communicatiestrategie. Onder de communicatiestrategie verstaan wij een sterk merkverhaal, één krachtige boodschap om continu op terug te kunnen vallen en een plan om jouw specifieke doelgroep te bereiken. Dit is de aanpak van al je communicatie. Communicatie gaat over het échte verhaal en over consistent zijn. Wat je belooft, moet terug te zien zijn in alles wat je doet. Met onze communicatiestrategie leggen wij de basis voor consistentie in de volledige merkbeleving. Want een consistent merk is een sterk merk.

WIJ LATEN JE
DE WERELD
ONTDEKKEN

Grafisch ontwerp

Door het innerlijk en uiterlijk van je bedrijf volledig te laten matchen, komt je communicatie écht tot leven. Dit uiterlijk is de visuele vertaalslag van de positionering en strategie. Wij creëren authentieke huisstijlen, websites, flyers, magazines, spellen, banners, boeken, signing en ga zo maar door. Dit alles passend bij de gewenste uitstraling! Kortom; grafisch ontwerp tot in de puntjes verzorgd.

Campagnes

Een campagne speelt vaak in op een bepaald thema, een nieuw product of specifiek doel voor op de kortere termijn. Wil je bijvoorbeeld meer naamsbekendheid genereren? Een nieuw product de wereld in brengen? Of jouw doelgroep aanzetten tot een gewenst gedrag? Dan is een campagne iets voor jou! Hierbij zoeken wij naar een unieke, opvallende of ludieke boodschap die wij vertalen naar online en offline middelen.