DMLUX

Een bijdrage leveren aan een betere wereld én de betrouwbare partner zijn op gebied van functionele verlichtingsoplossingen, dat is het doel van DMLUX. Hoe je dit vermarkt? Door een pakkend, menselijk merkverhaal te schrijven als basis voor alle communicatie en dit op te volgen met een passende huisstijl. Laat je inspireren!

De Creatieve Fundatie, communicatiestrategie, rebranding, fotografie filter, iconenset, give-away ontwerp, online marketing

Merkverhaal

Licht is er in alle soorten en maten; warm en koud, voor binnen en buiten, duurzaam en zelfs in kleur. Behalve dat we als menslicht nodig hebben om te kunnen zien, draagt licht bij aan onzegezondheid. Licht zorgt voor minder stress, meer concentratie eneen betere stemming. Daar draagt DMLUX maar al te graag aan bij. 

Om hier nog een schepje bovenop te doen werken wij bij DMLUXalleen met duurzaam licht. Op verantwoorde wijze regelen wij allesvan productie tot distributie en van lichtplan tot advies. Zo doenwe het samen met onze partners iedere dag een beetje beter enmaakt licht de wereld steeds een beetje mooier.

Verlicht de wereld met DMLUX

Iconen set

Online marketing resultaten

Meer zien?