Onze creaties

Alles wat wij doen heeft met creëren te maken. Van positionering tot strategie en van creatieve campagnes tot vormgeving. Zie hier een greep uit onze creaties en laat je inspireren!

Antea Sport

Antea Sport is marktleider in innovatieve en duurzame buitensportvelden. Samen hebben we De Creatieve Fundatie neergezet, een onderscheidende communicatiestrategie bedacht én een eenmalige campagne opgezet en uitgewerkt voor hun spraakmakende robothond SPOT.

Beter Duurzaam

Je kunt gewoon vertellen dat je als bedrijf zonnepanelen verkoopt, maar je kunt hier ook een beleving aan geven waardoor het verhaal tot leven komt. De communicatie van Beter Duurzaam krijgt door een sterke strategie meer betekenis, wordt doelgerichter en creëert herkenbaarheid voor zijn ideale doelgroep.

ONWIJS

Als je het volledige vertrouwen van je klanten krijgt, ontstaan de mooiste samenwerkingen. Nico de Jong is daar een prachtig voorbeeld van. We hielpen hem bij het realiseren van zijn personal branding (inclusief een spel) dat 100% past bij wie hij is.

Wonen35

We hebben een herkenbare en inspirerende nieuwe branding neer mogen zetten die bestaat uit een divers kleurenpalet en unieke illustraties. De nieuwe huisstijl hebben we doorgevoerd in de website, visitekaartjes en templates voor de social media. Een huisstijl om trots op te zijn!

What if? en What's next?

We maakten niet één maar twee boeken! Geschreven door Sylvia Holtslag, ontworpen door Rebelation. Wij mochten van iedere pagina een lust voor het oog maken. Dit hebben we vertaald naar banners, flyers, boekenleggers en andere communicatiemiddelen om de boeken te promoten.

Lievelle

Een nieuwe huisstijl tot in de puntjes doorgevoerd voor verloskundigenpraktijk Lievelle. Van logo tot signing van het pand en van vlaggenlijn tot flyer! Een mooi voorbeeld van een merkidentiteit die van binnen en buiten één wordt.

Beter verhaal

Martijn van Beter Verhaal Communicatie kwam bij ons met de vraag hoe hij op een pakkende manier nieuwe klanten kon binden. Wij bedachten een campagne én maakten hier een passende huisstijl bij!

MEER ONTWERP