Onze creaties

Alles wat wij doen heeft met creëren te maken. Van positionering tot strategie en van creatieve campagnes tot het vormgeven van logo's, flyers, brochures, websites en meer. Zie hier een greep uit onze creaties en laat je inspireren!

Groenlicht

Van naamontwikkeling naar positionering en van communicatiestrategie naar huisstijl. Bij Groenlicht hebben we het totaalplaatje gecreëerd, de volledige merkbeleving. Een project waarbij alle elementen als puzzelstukjes in elkaar vallen, een echte match!

ONWIJS

Als je het volledige vertrouwen van je klanten krijgt, ontstaan de mooiste samenwerkingen. Nico de Jong is daar een prachtig voorbeeld van. We hielpen hem bij het realiseren van zijn personal branding (inclusief een spel) dat 100% past bij wie hij is.

Limited Boomerang

De communicatiestrategie en visuele identiteit creëren voor een merk dat jongeren wil motiveren en activeren om te zijn wie ze willen zijn en te durven doen wat ze willen doen. Dat is pas een pracht-project! Laar je inspireren in deze oase van kleur en vormen.

Lilii Flora

Over 'van betekenis zijn' gesproken. Borstvoeding geven in het openbaar was nog nooit zo comfortabel, met de borstvoedingsdoeken van Lilii Flora. Deze huisstijl mag er wezen, de aardse tinten en zachte vormen passen perfect bij de merkidentiteit van dit merk voor moeders. 

DMLUX

"Licht is er in alle soorten en maten; warm en koud, voor binnen en buiten, duurzaam en zelfs in kleur. Behalve dat we als mens licht nodig hebben om te kunnen zien, draagt licht bij aan onze gezondheid." Wij mochten het merkverhaal voor DMLUX schrijven, de huisstijl een upgrade geven én give-away bedenken/ontwerpen. Kortom; een feestje!

Antea Sport

Antea Sport is marktleider in innovatieve en duurzame buitensportvelden. Samen hebben we De Creatieve Fundatie neergezet, een onderscheidende communicatiestrategie bedacht én een eenmalige campagne opgezet en uitgewerkt voor hun spraakmakende robothond SPOT.