In gesprek met Wiebe Bakker

Wat was voor jou de reden om deel te nemen aan de Creatieve Fundatie?
Ik had al eens ergens een logo laten maken, maar daarin miste ik de kern, de fundatie. Omdat ik met mijn Betekenis Academie heel graag een goede en passende huisstijl wilde neerzetten, heb ik besloten om de Creatieve Fundatie te gaan volgen.

Wat vond je van de sessie?
De Creatieve Fundatie heeft mij vooral positief verrast. Er kwamen dingen naar voren die ik van tevoren niet had verwacht. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de kernwaarden. Op voorhand had ik echt niet verwacht dat dit mijn kernwaarden zouden zijn. Wat me ook opviel, was hoe goed doordacht de opbouw en de structuur van de Creatieve Fundatie zijn. Er is echt goed over nagedacht!

Welke inzichten heeft het jou opgeleverd?
Met mijn Betekenis Academie zijn er twee aspecten die heel belangrijk zijn. Enerzijds zijn dat eenvoud en puurheid, het met beide benen op de grond staan. Anderzijds zoeken we juist ook het avontuur op. Dankzij de Creatieve Fundatie ontdekte ik dat de kernwaarden van de Betekenis Academie in beide aspecten terugkomen.

Heb je nog tips voor de Creatieve Fundatie?
Nee, ik was heel tevreden over de sessie.

Hoe heb je het vervolg van jullie traject (communicatiestrategie, huisstijl, online marketing en social media) ervaren?
Ik ben heel blij met de communicatiestrategie. Toen ik alles gevisualiseerd voor me zag, was ik erg enthousiast. Wel is het zo dat de doorvertaling naar de online marketing ook wat meer van mijn eigen regie vraagt.

Wiebe Bakker - De Betekenis Academie

Benieuwd naar
het resultaat?