Merkverhaal

Limited Boomerang is er voor ouders en kinderen die met meer zelfvertrouwen in het leven willen staan. Je mag er zijn, voelen wat je voelt, dragen wat je wilt dragen en de kracht in jezelf ontdekken. Dus wees wie je bent, jouw ware jij. Want dán zal jij genieten van al het groots en kleins om je heen, je zintuigen prikkelen en je toekomst weer zelf bepalen. En onthoud: alles wat je geeft, komt weer bij je terug. Als een boomerang.

Draag wie je bent.
Limited Boomerang

Huisstijl

In de huisstijl voor Limited Boomerang staan variatie, iconen en kleurverlopen centraal. Door met deze elementen te spelen kun je in een ontwerp letterlijk alle kanten op en kan er een opvallende social media feed worden gecreëerd. De stijl is getest bij de doelgroep, daarom weten we zeker dat de doelgroep zich aangesproken zal voelen. 

Shirt ontwerp

Behalve dat de huisstijl ingezet wordt voor diverse communicatiemiddelen, leent de stijl zich ook goed voor het ontwerpen van shirts en hoodies. Over een 100% match gesproken! Door de stijl in alle uitingen door te voeren hebben we een 'community' gevoel weten te creeren. 

Content

De huisstijl is volledig ontworpen om gevarieerd in te zetten op social media. Herkenbaar maar toch uniek per post. Hiernaast vind je een voorbeeld van de huisstijl op Instagram, waar de doelgroep zich bevindt. De templates die wij hebben gecreëerd kunnen iedere keer opnieuw ingedeeld worden wat betreft tekst, afbeelding, icoon en kleurverloop.

Fotografie

Over de fotografie voor Limited Boomerang hadden wij uiteraard ook een idee. Foto's alsof de doelgroep zelf gefotografeerd zou hebben, luchtig en fris. Zo bedacht, zo gedaan. Diverse outfits, alledaagse dingen, kleuren en spontane modellen maakte de foto's helemaal af.

Ik was al een tijdje op zoek naar een bedrijf voor een start van de social media en het uitdragen van het merk Limited Boomerang, een startend kledingmerk met een sociale missie. Ik had bij andere gesprekken met bedrijven altijd een onderbuikgevoel dat mijn missie niet begrepen werd. En dus de klik ontbrak. Rebelation en Omzetgroeier geloofden me vanaf de 1e seconde en beleven dit avontuur zo enthousiast met mij mee. Ze hebben een perfecte combinatie geleverd, zijn betrokken, snel en niet bang om statements te maken. Zo is mijn merk heel krachtig neergezet en ben ik zeer tevreden. De resultaten waren al snel zichtbaar!

"Mijn merk is heel krachtig neergezet en ben ik zeer tevreden!"

- Jannemiek Nugteren