Campagne

Anders dan de communicatiestrategie is een campagne vaak voor een bepaalde tijd in te zetten. Met een campagne spelen wij in op een bepaald thema, een nieuw product of specifiek doel op korte termijn. Wij bedenken unieke campagnes en werken deze tot in de puntjes uit! Lees hier meer over onze werkwijze.

Hoe doen we dat?

Een campagne speelt vaak in op een bepaald thema, een nieuw product of specifiek doel voor op de kortere termijn. Wil je bijvoorbeeld meer naamsbekendheid genereren? Een nieuw product de wereld in brengen? Of jouw doelgroep aanzetten tot een gewenst gedrag? Dan is een campagne iets voor jou! Hierbij zoeken we naar een unieke, opvallende of ludieke boodschap die wij vertalen naar online en offline middelen. Uiteraard passend binnen de huidige communicatiestrategie. Wij zorgen ervoor dat deze authentieke campagne volledig past bij jouw merk of bedrijf.

Wij bedenken het concept en presenteren dit, na jouw akkoord werken wij het concept uit tot volledig draaiende campagne! Wij zorgen er planmatig voor dat verschillende kanalen (zowel offline als online) optimaal op elkaar aansluiten.

Hoe nu verder?

Nadat wij de Creatieve Fundatie en Communicatiestrategie hebben vastgesteld, gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een passende branding. Van logo-ontwerp tot complete custom-made website. Nieuwsgierig geworden?

MEER WETEN?