01 juni 2022

Wat is een goed website ontwerp?

Een goed website ontwerp, wat is dat nu eigenlijk? Een goede website is niet alleen functioneel en doordacht, maar stimuleert ook conversies én is een lust voor het oog. Daar weten wij wel raad mee! We ontwerpen namelijk niet alleen websites, maar denken ook mee over de strategie en de gebruikerservaring van jouw website. Bovendien zorgen we dat de website ook conversiegericht is.

Een warm welkom met het juiste website ontwerp

Websites geven organisaties de mogelijkheid om een onvergetelijke indruk achter te laten. Een websitebezoek is immers vaak het eerste contactmoment met (potentiële) klanten. Iedere doelgroep wil op een eigen manier aangesproken worden. Daar spelen we op in. Daarnaast wil je als bezoeker het liefst op een optimaal gebruiksvriendelijke website terechtkomen. Daarom staat gebruiksvriendelijkheid voorop als we een website ontwerpen. Tot slot is onderscheidenheid heel belangrijk als het om een website ontwerp gaat. De website vertelt namelijk het verhaal van jouw organisatie. Daarom werken unieke en herkenbare websites bij uitstek het beste. Dit uit zich in een herkenbare huisstijl, pakkende teksten en sprekende fotografie.

Een website ontwerp op maat

Samen met onze partners creëren we volledig unieke websites. Van e-commerce en Wordpress tot custom systemen zoals Plate. Per klant kiezen wij het best passende systeem. Wij leveren het definitieve ontwerp bij onze partner aan. Vervolgens maken zij dit ontwerp klikbaar en werkend. We besteden de bouw uit, maar blijven zelf projectleiders. Zo zijn wij altijd jouw aanspreekpunt. Bij een website op maat is niets te gek. Zo kunnen we elementen laten invliegen, interactie creëren met de bezoeker of mouse-over effecten toevoegen. Dit testen we uiteraard zorgvuldig voor livegang.

Onze templates

Minder te besteden? Ook dat is geen probleem. Wij hebben een tweetal templatewebsites ontworpen waarbinnen we jouw huisstijl en merkidentiteit kunnen vertalen naar een gestructureerde, sprekende website. Zo maken we een unieke website voor iedereen mogelijk! Een voorbeeld zien? Ga dan naar https://demo.rebelation.nl/.

Alles op een rijtje

Samengevat zijn onze websites:
- Uniek ontworpen
- Gebruiksvriendelijk
- Conversie-geoptimaliseerd
- Interactief

Meer van ons zien? Neem een kijkje bij onze creaties en laat je inspireren. Toe aan een nieuwe website? Neem contact met ons op!

Hey mensenmens