Samen zijn we van betekenis

Behalve dat wij organisaties helpen met het vinden van hun betekenis helpen we ook mensen. We zetten ons in voor onze samenleving door eens in de twee maanden vrijwilligerswerk te doen. Zo hebben wij een verzorgingstehuis opgefleurd met raamtekeningen en het huis van iemand in nood opgeruimd.

Wij vinden het belangrijk dat je er voor je medemens bent, zonder dat je daar altijd iets voor terug moet krijgen. Dat je omstandigheden ervaart waar je zelf niet zo 1,2,3 mee te maken hebt. Dat je van betekenis kunt zijn in iemands leven. Zo stappen we uit onze bubbel en blijven we met beide benen op de grond staan, want er is meer dan alleen werk.

En laten we eerlijk zijn, het is ook gaaf dat we dit samen met ons team kunnen doen. Zo leren we elkaar in andere situaties ook kennen en dat is dan weer goed voor de teamspirit.

Nieuwsgierig geworden?

Handen uit de mouwen voor Stichting Present

‘Onze betekenis ligt in het vergroten van die van anderen.’ Het is niet voor niets dat Rebelation uit Epe deze boodschap verkondigt. Want behalve dat ze merken helpen met het vinden van hun betekenis, helpen ze ook mensen. Vandaag was het zo’n dag. Om 08:45 stond het team klaar om de handen uit de mouwen te steken voor de Speulbrink in Vaassen. Het kantoor werd voor een ochtend ingeruild om de bewoners te helpen met koersbal, puzzelen en de raampartij van het restaurant werd versierd met seizoensgebonden illustraties. Alles om een mooie oude dag tot leven te brengen.

Onze betekenis ligt in het vergroten van die van anderen.

Behalve dat we merken helpen met het vinden van hun betekenis, helpen we ook mensen. Het was weer zover om de handen uit de mouwen te steken voor Stichting Present Epe-Heerde. Geluk zit in de kleine dingen. Even een middagje poetsen voor iemand die het verdiend, daar zijn wij niet vies van! Verder gaat dit niet over ons en hoe goed wij bezig zijn, maar over een stukje menselijkheid. Wees er voor elkaar. Daarom willen wij andere bedrijven aansporen om dit ook te doen!

Knutselen met de kinderen van Gezinshuis ' t dorpshuys

Behalve dat wij organisaties helpen met het vinden van hun betekenis helpen we ook mensen. We zetten ons graag in voor onze samenleving door eens in de twee maanden vrijwilligerswerk te doen. Via Stichting Present Epe Heerde kwamen wij in contact met Sanne van Gezinshuis ' t dorpshuys.

Sinds de energiecrisis is het aantal mensen bij de Voedselbank verdubbeld.

Het is tijd voor onze 2-maandelijkse vrijwilligersklus en dit keer schuiven we aan bij de Voedselbank. We staken gelijk onze handen uit te mouwen door te helpen met samenstellen van pakketten waar ze normaal niet aan toe komen. Gas er op! Met een voldaan gevoel en onder het genot van een roze koek sluiten wij de dag af. Wauw, wat een lieve mensen die dit met vol passie doen.

Wat een geweldige dag hebben we gehad bij Boerderij BuitenGewoon!

Het was fantastisch om de handen uit de mouwen te steken en iets te kunnen betekenen voor de boerderij.  We hebben geholpen met het schilderen van het hart van de zorgboerderij. Tussendoor kwamen de hulpboeren stiekem even loeren wat we aan het doen waren. Samen hebben we gelachen, gezweet en genoten van de prachtige omgeving. We willen Boerderij Buitengewoon hartelijk bedanken voor deze mooie ervaring. 

Impact maken?