Having fun & work hard

Blijheid is vrijheid en met hard werken kom je ver.

Hoe tof is het dat je als grafisch vormgever het plaatje in iemands hoofd kunt omzetten naar tastbare uitingen en daar ook nog een vleugje creatieve gekheid aan toe kunt voegen.

Wij werken naast onze klanten, omdat wij van mening zijn dat je samen tot het beste resultaat kunt komen. Onze brainstormsessies zijn dan ook echte hersenkrakers, want een goed idee is niet zomaar bedacht. Ga jij de uitdaging met ons aan?

Let's meet!

Ontwerp met pit

Strakke vormgeving met pit is onze kracht. Het uitstralen van het juiste gevoel vinden wij belangrijk.

Persoonlijk

Wij houden van contact. Samen maken we namelijk de mooiste creaties.

Advies

Wij denken graag verder dan alleen een mooi ontwerp. Kom langs voor een passend advies.

Ontzorgen

Heb je vragen, opmerkingen, bijzonder gekke opdrachten... wij regelen het voor je!

Pittige tantes

Rebelation werkt ook aan gezamenlijke projecten waarbij een vaste groep professionals hun krachten bundelen. Denk hierbij aan strategie, online vindbaarheid, fotografie, video, tekst, sign en drukwerk. Wil je meer weten? Stuur ons een berichtje.

Rebelation Eline Potappel

Eline Potappel

Graphic designer/Owner

Aan enthousiasme ontbreekt het in ieder geval niet. Dat ondernemersbloed borrelt in mij. Even tussen ons..... soms word ik gek van mijn eigen enthousiasme ;-). Heel erg vind ik het niet, want het is de drijfkracht achter Rebelation. Ik help graag mensen om hun idee, hun trots, hun emotie, hun product of bedrijf te vertalen naar een passend ontwerp. Projecten met een maatschappelijk doel spreken mij het meeste aan, omdat je hier echt kunt inspelen op gevoel en van betekenis kunt zijn. Mijn stijl? Strakke vormen in combinatie met karakter.

Rebelation Anne Stegeman

Anne Stegeman

Graphic designer

Mijn creatieve brein gaat meteen aan de slag met ontwerpen als ik de ideeën van klanten hoor. Bomvol met creatieve gedachten ga ik aan het werk. Je zou denken dat het juist makkelijk is? Nee dus... keuzes maken blijft altijd lastig. Ik ben perfectionistisch daarom kan alles altijd beter en strakker om tot een tof resultaat te komen. Ik ben echt een teamplayer, sporten inspireert mij en mijn kat is mijn held.

VRAAG? KLIK HIER!