De Creatieve Fundatie

Uiteraard zijn wij eerst gestart met De Creatieve Fundatie om Nico's kernwaarden naar voren te brengen. Een dag waarbij wij veel vragen gesteld hebben, om voor Nico helder te krijgen wat hem nou echt drijft. Daarbij hebben we onderzocht welke uitstraling het best zou passen bij zijn kern. Van kleurenpsychologie tot aan authentieke fotografie. Een mooie samenwerking, omdat we samen tot een eindresultaat zijn gekomen waar Nico volledig achter staat.

Communicatiestrategie

Naakfotografie. Hier moesten we wel even aan wennen, maar de achterliggende boodschap van Nico raakte ons. Hij kon op deze manier volledig zichzelf laten zien. Geen opsmuk, dure woorden of schreeuwende illustraties. Maar 'gewoon' Nico. Het inspireerde ons om een weg te vinden tussen naaktfotografie en een professionele uitstraling. Samen met Nico en Juul fotografie hebben we hier een moodboard voor gemaakt en ingezet op authentieke, personal branding.

Rebranding

Zijn huidige illustraties hebben we uitgekleed, omgebouwd naar een nieuwe stijl passend bij het imago van Nico. Daarnaast was het voor Nico belangrijk om een dynamische huisstijl te hebben, inzetbaar op verschillende vakgebieden. Er is één hoofdhuisstijl, met verschillende logo's waarbij een deel van het labyrinth opgelicht is. Zo is zijn branding op verschillende vakgebieden inzetbaar en in de toekomst gemakkelijk uit te breiden.

Kernreactie het spel

Hoe gaaf is het als een klant zelf een spel ontwikkelt en wij deze vorm mogen geven? Wij konden ons geluk niet op. In dit soort projecten bijten wij ons graag helemaal vast. We maken het ontwerp, denken mee met het concept, bedenken een verpakking en regelen het drukwerk. Hier worden we nou écht blij van!

REVIEW

De samenwerking met Rebelation is in één woord 'heerlijk' te noemen. Ik maak het niet vaak mee dat een bureau zo goed meedenkt, intrinsiek zo sterk gemotiveerd is om mooie dingen te maken én oprecht betrokken is. Ik heb nu al meerdere partners en klanten in gedachten die ik bij hen wil voorstellen. Dat doe ik alleen als ik écht overtuigd ben van iemand z'n kwaliteiten. Pragmatisch met visie én intuïtief sterk, zo omschrijf ik het Rebelation-team!

“Pragmatisch met visie én intuïtief sterk, zo omschrijf ik het Rebelation-team!””

– Nico de Jong, ONWIJS