WEBSITE VINDBAARHEID (SEO)

Naast een tof webdesign is de vindbaarheid van je website minstens zo belangrijk.

Rebelation gaat de uitdaging aan en zet jouw bedrijf op de kaart! Wij werken hierbij samen met Omzetgroeier. Dit doen we door zoekmachine-optimalisatie op de juiste manier in te zetten. Zo kun je op lange termijn een stevige en stabiele toppositie in Google bemachtigen. Dit brengt meer klanten naar jouw website.

Hoe we dit doen? Denk aan -> optimalisatie van bestaande pagina’s, copywriting, Google Mijn Bedrijf inrichten, Google Analytics integratie, campagnebeheer, rapportages en nog veel meer! Hieronder geven we graag nog wat extra uitleg.

Content

Allereerst is een aantrekkelijke, heldere content erg belangrijk (de inhoud van je website). Hierdoor kan Google je namelijk goed vinden. Wij helpen met het opzetten van deze content aan de hand van het opzetten van een strategie en het genereren van goede content zoals  motion graphics en SEO teksten.

Populariteit

Naast de content van je website, is de populariteit van je website in de loop der jaren ook erg belangrijk geworden. Dit vergroten wij met linkbuilding -> het plaatsen van backlinks op andere relevante websites. Zo is je bedrijf niet alleen zichtbaar op je eigen www., maar zien mensen je ook op andere online kanalen voorbij komen. Denk hierbij aan startpagina,s bedrijvenpagina’s, specialistische pagina’s, bepaalde blogs etc.

Rapportages

Naast onze zoekmachine-optimalisatie krijg je ook elke maand van ons een rapportage. Hierdoor kunnen wij elke maand helder laten zien wat de effecten van onze inspanningen zijn. Zie hier een voorbeeld rapportage.

Wij bieden SEO in uiteenlopende pakketten aan. Meer weten?

OFFERTE AANVRAAG

Wil je meer weten? Stel je vraag via onderstaand formulier en wij nemen snel contact met je op.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Vertel iets over jezelf en de plannen die je hebt

VRAAG? KLIK HIER!