WEBDESIGN ZWOLLE

Een toffe website is hét online visitekaartje voor jouw bedrijf in Zwolle.

Tegenwoordig is 90% van de Nederlanders regelmatig op het internet aan het surfen. Als bedrijf in Zwolle is het bijna noodzakelijk om een website te hebben. Het wekt namelijk vertrouwen op bij mensen die opzoek zijn naar jouw specialiteit. Daarnaast heeft een website nog meer voordelen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen unieke stijl laten zien en het creëert meer naamsbekendheid.

WordPress

Bij Rebelation geven wij jouw bedrijf in Zwolle graag een online gezicht. Wij bouwen websites d.m.v. WordPress. Het populairste CMS (content management systeem) ter wereld. Het voordeel hiervan is dat je, na oplevering van de website, inloggegevens krijgt waarmee je gemakkelijk zelf teksten kunt aanpassen, afbeeldingen kunt toevoegen, video’s kunt plaatsen etc.

Hosting

Daarnaast regelen wij ook graag de hosting incl. SSL certificaat, e-mail, domeinnaam en backups van je website.

Bij Rebelation kun je alles onder één dak laten creëren. Een huisstijl ontwerp voeren wij door in een website ontwerp. Hierdoor krijgt jouw bedrijf een duidelijke stijl. Daarnaast maak je het plaatje helemaal compleet door je website ook goed vindbaar te maken. Dit regelen wij in samenwerking met onze partner: Omzetgroeier.

Wil jij jezelf onderscheiden met een unieke, online stijl? Twijfel niet en vraag hieronder een offerte aan! Samen kijken we naar de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAAG

Wil je meer weten? Stel je vraag via onderstaand formulier en wij nemen snel contact met je op.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Vertel iets over jezelf en de plannen die je hebt

VRAAG? KLIK HIER!