Blog

Webdesign website ontwerp

Webdesign voor Acupunctuur Barendrecht

Webdesign

Na het ontwerpen van een logo, visitekaartje en afsprakenkaartje voor Acupunctuur Barendrecht werd het ook tijd voor een responsive webdesign.

Wat is dat nou eigenlijk… responsive?

Responsive: je website schaalt mee met de afmetingen van het scherm. Met een responsive design streven we naar een optimale webervaring. Van desktop, tot tablet en mobiel. Op elk apparaat wordt het gemakkelijk voor bezoekers om door je website te navigeren. Gebruiksvriendelijkheid word namelijk steeds belangrijker, niet alleen voor bezoekers maar ook voor Google. Heb jij nog geen responsive webdesign? Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op: info@rebelation.nl.

www.acupunctuurbarendrecht.nl staat vanaf nu online. Check it out! Met dit responsive webdesign en een SSL certificaat kan Acupunctuur Barendrecht er weer tegenaan.

Wij vonden dit een super tof project om uit te voeren, omdat Acupunctuur Barendrecht ons geheel vrij gelaten heeft in het ontwerpen van een totaal concept. Hierdoor staat alles in één zelfde stijl en dat straalt professionaliteit uit. Ook toe aan een nieuwe huisstijl of update? Kijk ook eens bij — huisstijl ontwerp –.

VRAAG? KLIK HIER!