Care 4 beauty

Wat een bijzondere ontmoeting!

Tijdens onze eerste kennismaking erachter komen dat je allebei dezelfde stijl hebt. Niet alleen qua grafisch ontwerp…. Het eerste deel van ons kennismakingsgesprek ging dan ook voornamelijk over de verbouwing van het nieuwe huis van Tamara. Ik kon mijzelf daar helemaal in vinden, omdat wij net een verbouwing van 8 maand achter de rug hebben. Ik krijg nog steeds rillingen als ik terug denk aan het stofhappen.

WEBDESIGN

In eerste instantie heb ik de opdracht gekregen om een uniek, responsive webdesign te ontwikkelen. Vol enthousiasme ben ik begonnen aan het project. Zie hier het eindresultaat: www.care4beauty.com.

HUISSTIJL ONTWERP

Na het webdesign kwam al snel de volgende opdracht binnen. Het ontwerpen van een prijslijst en cadeaubon. Op bovenstaande foto zie je het resultaat.

OVER CARE 4 BEAUTY

Care4Beauty biedt elke vrouw even een moment voor zichzelf. Je kunt er heerlijk bijkomen van de alledaagse bezigheden. Voor een natuurlijke huidverbetering werkt Care 4 Beauty samen met het unieke 4-Fasen programma van Ik Skin Perfection. Wil je meer weten? Klik hier!

Al met al een geslaagd project. Tamara is erg blij met haar nieuwe huisstijl en webdesign en krijgt veel positieve reacties. Naast de prijslijst en cadeaubonnen, komen er in de toekomst hoogstwaarschijnlijk nog meer opdrachten. Hoe leuk! Wil jij ook een professionele uitstraling? Stuur gerust een mailtje.

VRAAG? KLIK HIER!