Marketing & Lopend vuurtje, hoe zit dat?

Samen met Geert Jan op pad de natuur in. Even weg uit kantooromgevingen en back to your roots! Wat zijn jouw drijfveren? Waar word jij gelukkig van? Wat is jouw betekenis op deze wereld? Hier bouwen we aan natuurlijke relaties en ervaren dat we niet boven de natuur staan, maar dat we er onderdeel van uitmaken. Toe aan een moment van rust om van daaruit weer vol positieve energie verder te kunnen bouwen aan het bedrijf?

Wie, wat, waar?

Durf je het als bedrijfseigenaar of marketingmanager aan om mee te gaan? We starten met een wandeling en sluiten af met een warm drankje bij een zelfgemaakt kampvuur. Diep verscholen in de Veluwse bossen kennen wij een prachtige plek om verbinding met elkaar te maken. Wie weet beleven we binnenkort gave avonturen en spotten we zelfs een hert of een rotte zwijnen!


Ben jij ook toe aan de verse lucht van dennentakken, de warmte van een knisperend vuurtje of de kracht van niks doen? Laat het ons weten!

Waarom?

In deze huidige tijd van hoge werkdruk, torenhoge stress niveaus en continue op je tenen lopen is het tijd om weer terug te gaan naar onszelf. Je niet af te laten leiden door onze veeleisende maatschappij, maar te luisteren naar je kern. Waar sta je voor? Wat vind jij belangrijk in het leven? Wij zijn er van overtuigd dat het goed is om zo nu en dan over deze vragen na te denken en hiernaar te handelen.

Toch is het voor veel mensen moeilijk om die stap te zetten, want je wordt snel teruggetrokken in dagelijkse bezigheden. Daarom hebben wij Lopend vuurtje bedacht. Wij (en vooral Geert Jan) houden er namelijk van om wekelijks die stap terug naar jezelf te zetten.

Geert Jan: "Dit gun ik iedereen en daarom draag ik graag mijn steentje bij. Niet als coach, maar gewoon van mens tot mens. Elkaar uit te dagen om je gevoel te laten spreken en tegelijkertijd een frisse neus te halen. Weg uit die betonnen bunkers en computerschermen. Back to nature!"

Zijn er kosten verbonden aan Lopend vuurtje?

Het Lopend vuurtje is onze passie en we merken dat we ondernemers weten te inspireren om anders naar hun werk te kijken. Toch is de waarde van Lopend vuurtje voor iedereen verschillend, daarom pinnen we er geen vast bedrag aan vast. Hoeveel je het waard vindt laten we daarom graag aan jou. Je mag dit achteraf kenbaar maken. We willen leuke & interessante mensen ontmoeten en een andere kijk geven hoe je de natuur deelgenoot maakt van jouw dagelijkse leven als ondernemer. Klaar voor dit avontuur?

Overtuigd?
Boek hieronder jouw wandeling!

Na aanmelding ontvang je via Geert Jan persoonlijk een bevestiging per e-mail.