LICHTRECLAME EN SIGN

Oké.. je hebt een gave huisstijl, maar niemand weet dat je ook in een gaaf pand aan het werk bent. Hoe lossen we dit op? Simpel! Val op met maatwerk lichtreclame. Onze sterke punten zijn maatwerk en kwaliteit i.s.m. Nedlite Lichtreclame & Sign.

Lichtreclame specialisten

Wij regelen bij Rebelation graag alles. Ontzorgen van de klant vinden wij erg belangrijk. Wij zijn hét aanspreekpunt. Over onze samenwerkingen doen wij niet geheimzinnig.

Zo schakelen wij voor het stukje ‘sign’ onze lichtreclamespecialisten van Nedlite in. Zij hebben ruime reclameproductie-ervaring en staan garant voor creatieve en innovatieve oplossingen ter promotie van jouw naam, merk, dienst of product op en rondom het bedrijfspand. Daarnaast maken zij gebruik van de modernste machines en technieken. Zij hanteren duurzame materialen en printen uitsluitend met milieuvriendelijke latex inkten. Minstens zo belangrijk!

Led-reclame

LED (Light Emitting Diode) is een energiezuinige lichtbron bedoeld voor inwendige verlichting van letters, logo’s en contourlijnen langs gebouwen. LED-verlichting is vrijwel onderhoudsvrij en verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren (waaronder RGB).

NEON-reclame

Neon is en blijft één van de meest fraaie (en energievriendelijke) vormen van lichtreclame en is ongeëvenaard qua lichtintensiteit. Door de diversiteit in kleuren maar vooral de mogelijkheid van elke gewenste vorm, maakt neon bij uitstek geschikt voor gebruik bovenop losse reliëfletters.

Gevelreclame

Lichtbakken zijn relatief goedkoop en ook nog eens op elke huisstijl toepasbaar. Maatwerk is ons uitgangspunt!

Reclamezuilen

Snel en gemakkelijk zien waar jouw kantoor of bedrijf gevestigd is, dat wordt door bezoekers én klanten heel prettig gevonden. Reclamezuilen zijn in diverse soorten en maten uitvoerbaar. Daarnaast kun je kiezen voor verlichte of onverlichte reclamezuilen.

Sign

Overige producten die wij verzorgen op het gebied van sign: autobestickering, wegwijsborden, reclameborden, parkeerborden, muurbestickering, stickers, naambordjes, banners, spandoeken en nog veel meer..

Stuur gerust een berichtje en vraag naar de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAAG

Wil je meer weten? Stel je vraag via onderstaand formulier en wij nemen snel contact met je op.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

VRAAG? KLIK HIER!