Blog

huisstijl ontwerp natuurgeneeskunde visitekaartje boekcover

Krachtige huisstijl voor RefleX-Zwolle

RefleX-Zwolle: ‘Graag zou ik bij het nieuwe ontwerp van mijn huisstijl de bestaande kleuren en beelden terug willen zien.’ Een uitdagende opdracht!

RefleX-Zwolle maakte gebruik van verschillende icoontjes als logo en wilde graag alles in één beeld samenvatten. Van hartslag, handen en groenten tot bouwstenen van het menselijk lichaam. Na onze brainstormsessie werd al snel duidelijk dat het net zo krachtig is, als je een logo minimalistisch houdt. Met aanvullende fotografie en de juiste informatie op je website, kun je goed laten zien wat je precies doet. Een logo hoeft niet altijd beeldend te zijn, om kracht uit te stralen. Soms bevat eenvoud het meeste pit. Denk bijvoorbeeld eens aan het logo van Coca Cola of Mac Donalds. Bij deze grote merken kun je ook niet gelijk zien wat zij verkopen, maar dit zijn wel krachtige brands.

Na deze sessie ben ik aan de slag gegaan met het ontwerp. RefleX-Zwolle was enthousiast over het logo met de blaadjes, omdat dit een natuurlijke uitstraling heeft. Na wat experimenteren met de kleuren, kwam bovenstaand logo naar voren als ‘winnaar’. Aan de hand van het logo heeft Rebelation ook een visitekaartje en boekcover ontworpen. RefleX-Zwolle kan nu naar buiten treden met deze krachtige huisstijl!

RefleX-Zwolle

Ieder mens wil in de kern gezond en gelukkig zijn. Soms lukt dat (even) niet en heb je extra zorg, steun en begeleiding nodig. De balans kan verstoord raken, wat kan leiden tot diverse klachten en ongemakken. Een paramedisch natuurgeneeskundig consult kan je helpen bij deze genezingsprocessen. Kijk voor meer informatie op www.reflex-zwolle.nl.

VRAAG? KLIK HIER!