Huisstijl ontwerp holland travel

Uitstraling met pit

Holland Travel gaat voor een boost!

Rebelation is aan de slag gegaan met een eigentijds, uniek logo ontwerp in combinatie met een tof visitekaartje. Dit samen maakt de eerste opzet voor de vernieuwde huisstijl van Holland Travel.

Holland Travel maakt persoonlijke reizen voor mensen die graag Nederland willen ontdekken. Een reis speciaal naar jouw wensen aangepast. Holland Travel assisteert bij het boeken van hotels, B&B, het ontdekken van plaatsen, fietsroutes, vinden van je ‘family roots’ en nog veel meer! Persoonlijk contact staat voorop. Yvonne, eigenaar van Holland Travel, gaat zelfs met je mee op tour waar nodig om de meest unieke plekjes te laten zien.

In samenwerking met Omzetgroeier heb ik deze huisstijl vorm mogen geven.

Achterliggende gedachte?
Het logo is opgemaakt in de vorm van een stempel. Een stempel wordt gebruikt bij het verzenden van post. Iets wat tegenwoordig pas écht persoonlijk is. Geen mailtje.. maar gewoon post! Daarnaast leggen brieven, en dus ook de stempel, een mooie reis af naar hun bestemming. Een perfecte combinatie voor een logo ontwerp dat past bij Holland Travel. Het logo kan speels worden toegepast op verschillende uitingen. Daarnaast is het rode vlak over de foto ook kenmerkend voor de huisstijl. Rood staat voor passie. Yvonne straalt één en al passie uit, in haar werk om mensen de mooiste plekjes van Nederland te laten zien. Daarnaast sluit de kleur rood i.c.m. veel wit ook aan op de rood/wit/blauw kleuren van Nederland.

No Comments

Post a Comment

VRAAG? KLIK HIER!