De Smederij Epe huisstijl ontwerp webdesign

Nieuw jaar, nieuw (uniek) kantoor

Het nieuwe jaar begint goed voor Rebelation!

Wij beginnen vanaf januari 2018 namelijk in ons nieuwe kantoor gevestigd in De Smederij in Epe. Dit is niet zomaar een kantoor met TL verlichting en witte wanden (hier krijgen wij namelijk rillingen van). Ons nieuwe kantoor zit boordevol karakter en dit delen wij met trots!

Waar komt dat karakter vandaan?

De Smederij, aan de Hoofdstraat in Epe, is gebouwd in 1953 en is recent aangewezen als gemeentelijk monument. Het naastgelegen voormalige woonhuis van de oude dorpssmid dateert uit 1905 en is in 2016 volledig gerenoveerd. In de komende jaren zal ook De Smederij worden gerestaureerd en zo goed mogelijk in ere worden hersteld. Klik op deze link voor een sfeer-impressie van het smederijcomplex. 

Ons kantoor is in de voorkamer van het voormalige woonhuis gevestigd en wij nodigen je graag uit voor een kop koffie en een rondleiding inclusief leuke weetjes. Word je al enthousiast? Stuur ons een berichtje en kom langs!

Wij zijn in ieder geval enthousiast over onze nieuwe locatie en gaan lekker aan de slag met nieuwe creatieve projecten. Van huisstijl ontwerp tot webdesign, we gaan ervoor!

Ps. In de toekomst wordt ook de voormalige werkplaats van de dorpssmid gerestaureerd. Er worden op dit moment gave projecten ontwikkelt, dus stay tuned…..

VRAAG? KLIK HIER!