MOODBOARD

Om met dit project van start te gaan hebben we eerst een moodboard gemaakt om de stijl voor te leggen aan de klant, zo konden we samen sparren om van dit project een succes te maken! Na het presenteren van een moodboard weet een klant wat te verwachten, zo creëren we dezelfde visie. Vanuit hier hebben we de vertaalslag naar een uniek ontwerp voor Wonen35 gemaakt.

HUISSTIJL

De illustraties kenmerken de huisstijl, deze zijn handgemaakt en uniek voor Wonen 35! Door kleuren uit de huisstijl toe te voegen is de stijl dynamisch in te zetten, zo kunnen de illustraties op een vol kleurvlak gebruikt worden maar ook in combinatie met de organische vormen. Deze stijl hebben we vertaalt naar visitekaartjes, de website en diverse templates voor social media.

FOTOGRAFIE

Ook de fotografie hebben wij mogen verzorgen, in samenwerking met Juul Fotografie. Wij bedachten de stijl en sfeer van de foto's en voerden op de dag van de shoot de regie. De foto's zijn gebruikt voor diverse communicatie-uitingen en worden ingezet als content voor social media.

WEBDESIGN

De website voor Wonen35 hebben wij ontworpen aan de hand van de nieuwe huisstijl. Hierin zijn alle elementen, zoals de illustraties, typografie, kleuren en fotografie terug te vinden. We hebben de klant geholpen om een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website te ontwerpen die aanspreekt en inspireert.

BUSBESTICKERING & KLEDING

Als kers op de taart hebben we ook een nieuw ontwerp voor de bus en werkkleding mogen maken, door ook hier de huisstijl in door te voeren komt een merk écht tot leven.