WHAT IF?

Pagina voor pagina is het boek met oog voor detail gevuld, en het resultaat mag er wezen! Dit kookboek staat gevuld met lekkere recepten, prachtige foto's, heerlijke kleuren en passende typografie. Het voelbare reliëf op de cover maakte het ontwerp helemaal af.

WHAT'S NEXT?

Ook het tweede boek van Sylvia mochten wij ontwerpen, de grootte en cover zijn gebaseerd op het eerste ontwerp zodat er een reeks ontstaat. Voor dit boek hebben wij een nieuw kleurenpalet en nieuwe lettertypen bij elkaar gezocht zodat er een andere sfeer ontstaat. Anders dan het eerste boek gaat dit boek over mentale gezondheid, de volgende stap en verandering in het leven. Hier hebben wij het ontwerp op aangepast. Iedere pagina is uniek en tot in de puntjes uitgewerkt. 

PROMOTIE

Ter promotie van het boek hebben we diverse flyers, boekenleggers en banners mogen vormgeven. Deze zijn zowel online als offline ingezet om het boek zichtbaar te maken voor de doelgroep.

Een grote droom ging waargemaakt worden, mijn eerste boek wilde ik in eigen beheer gaan publiceren. Maar waar vind je een vormgever die precies snapt wat je graag wilt? Via via vond ik er een, maar die begreep me helaas totaal niet. Mooie vormgeving kan een boek maken of breken. Daarom ging de jacht door en via via kwam ik bij Rebelation terecht. En wat een openbaring was dat!

Niet alleen was het contact super, er werd heel goed geluisterd naar wat de wensen waren, er was ook eigen inbreng met een creativiteit die ik van te voren niet had kunnen bedenken. In de samenwerking waren de lijnen kort, werd er meegedacht met wat de vormgeving voor de druk betekende... een boek maken inclusief drukwerkbestand… daar komt zoveel meer bij kijken dan je van te voren verwacht.

Maar als dan na een tijd intensieve samenwerking, het resultaat er is: een prachtig gedrukt boek en dat daar inmiddels ook duizenden van zijn verkocht… Het is meer dan ik op durfde hopen. Regelmatig krijg ik reacties en complimenten over de prachtige vormgeving. Het was dan ook niet meer dan logisch om ook mijn tweede boek bij Rebelation te laten ontwerpen en de dames hebben zichzelf opnieuw overtroffen. What’s Next? is namelijk nóg mooier dan What IF? geworden.

Ik ben van plan om nog meer boeken te produceren in samenwerking met Rebelation. Ze snappen het gewoon. Ik kan iedereen die op zoek is naar jonge, optimistische creativiteit met oog voor detail en passie voor het werk, Rebelation aanraden.

"Ik kan iedereen die op zoek is naar jonge, optimistische creativiteit met oog voor detail en passie voor het werk, Rebelation aanraden."

- Sylvia Holtslag, de 100% coach