NAAMONTWIKKELING

We organiseerden een uitgebreide brainstorm over de naam van de nieuwe verloskundigenpraktijk, samen met eigenaressen Ellen en Lizette. Lievelle is ontstaan vanuit meerdere betekenissen, allereerst zitten de namen van Lizette en Ellen in de naam verwerkt, lief staat natuurlijk symbool voor lieve, schattige en aandoenlijke baby's die zij ter wereld brengen. Daarnaast is de betekenis van 'elle' in het Nederlands 'zij', als een ode aan het vrouwelijk geslacht. Samen vormt dit Lievelle, een pakkende, sierlijke en vrouwelijke naam!

HUISSTIJL

Nadat we samen de naam voor de verloskundigenpraktijk bedachten mochten we met de huisstijl aan de slag. Het logo heeft een lieflijke uitstraling gekregen, volledig passend bij de doelgroep. De huisstijl is terug te zien in onder andere flyers, visitekaartjes, stickers en een vlaggenlijn!

SIGNING VOOR

Voordat we met de signing van het pand aan de slag gingen was het pand sfeerloos en steriel. Het was voor ons een uitdaging om de uitstraling betaalbaar op te frissen en de huisstijl in en om het pand terug te laten komen. Het gevoel wat een huisstijl meegeeft wordt extra beleeft wanneer dit ook terug te vinden is in het pand. Of dit nu een winkel, kantoor of in dit geval verloskundigenpraktijk is.

SIGNING NA

Wat is het een feestje om de huisstijl zo terug te zien komen, het innerlijk en uiterlijk van Lievelle helemaal één geworden. Voor Lievelle hebben wij stickers voor de buitenkant van het pand, naambordjes en de balie ontworpen. Daarnaast hebben we een patroon voor de gordijnen, kleuren op de stoelen en inrichting voor de wachtkamer verzorgd. In iedere ruimte is een huisstijl element en/of kleur terug te vinden, dit maakt het pand helemaal Lievelle!

Rebelation heeft ons van begin tot eind geholpen met de ontwikkeling van onze praktijk, van naamgeving via kleurstellingen naar logo-ontwerp. Met veel vrolijkheid en creativiteit en altijd een snelle reactie. Vlotte, goed-geregelde service en ze werken erg ont-zorgend!
Met veel vrolijkheid en creativiteit en altijd een snelle reactie!

- Ellen Dijkhof, Lievelle